Bierwinkel Hop

Er is laatst een nieuwe winkel geopend: Bierwinkel Hop. Deze winkel is een initiatief van Huub Smink, Jauk Hellevoort en Tobias Bosman en ze hebben het toch maar mooi aangepakt. Van buitenaf ziet de winkel er al retegaaf uit, binnen is het nog mooier. Vooral als je van bier houdt. En dat doe ik.
Ze hebben de keus uit bijna 500 bieren, wat betekent dat als je elke dag een biertje drinkt én je vandaag begint, je pas in mei 2016 eindelijk alle biertjes geproefd hebt. (En dan waarschijnlijk nóg niet klaar bent, omdat ze alweer nieuwe bieren in huis gehaald hebben.)
Het bijzondere van Bierwinkel Hop is dat 90% van de bieren die ze verkopen niet in de gewone supermarkt verkrijgbaar is. Het bijzonderste bier, volgens Jauk, is Westvleteren, die ze achterin de winkel hebben staan. Ook hebben ze Rogue Voodoo. Een gekke roze fles met naar donut smakend bier. Gek hoor. Het schijnt wel heel lekker te zijn.
Daarnaast is de bierwinkel een lust voor het oog. De kasten zijn gaaf en passen bij het winkelconcept. En alle bieren hebben natuurlijk eigen logo en label, wat betekent dat de gemiddeld beeldend ingestelde mens hier wel een tijdje rond kan neuzen.

Mijn favoriete biertjes?
1. Abt 12 (wauw.)
2. Leffe Ruby (altijd goed)

Ik zou zeggen, ga eens naar binnen en koop iets bijzonders. De mannen hebben er verstand van en helpen je graag!

Bierwinkel Hop

HopHopHop Hop HopHop

 

Advertenties

2 gedachtes over “Bierwinkel Hop

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s