Per Expressie houdt open huis!

Voor jongeren die graag meewerken op festivals, decor willen bouwen, muziek willen maken, eigenlijk alles op creatief gebied is daar Per Expressie. Awesome.

Per Expressie is een culturele jongerenstichting, die jonge Amersfoortse makers van 15 tot 30 jaar uit verschillende disciplines een podium biedt. Zo organiseren ze onder andere het jongerenfestival BLOKfest op het Burgemeester Brouwerplantsoen in de zomer, wat erg druk bezocht wordt. Ook organiseren ze Kultjurloop, een culturele kroegentocht waarbij in de deelnemende kroegen beeldend werk te zien is, maar ook van verschillende optredens kan worden genoten. En er is nog meer: VROEG, het feestje vóórdat je naar je werk moet en het grote Oud&Nieuw feest.

Het toffe is dat al deze activiteworden georganiseerd door jonge vrijwilligers, met als uitvalsbasis het Perron Expressie op de Wagenwerkplaats achter het station in Amersfoort. Die jongeren behoren bij de zogenaamde ‘kroew’ en iedereen kan zich daarvoor aanmelden. Het kost niks om mee te doen, dus misschien is dit wel de hobby die je nog niet kon bedenken. Het mooiste is dat de mogelijkheden eindeloos zijn bij PE. Je kunt al je ideeën spuien en van de grond proberen te brengen.pe logo

vroegVoor alle jongeren die geïnteresseerd zijn: PE houdt open huis!
Op zaterdag 31 januari kun je een kijkje nemen bij de Bandbunker en Perron Expressie. Er zijn optredens van o.a. Echo Movis en Willem Wits, er wordt gesproken door o.a. Diggy Dex (de 033 rapper, zat vroeger in D.A.C.) en Ide Koffeman (hij is van Down The Rabbit Hole, dat gave festival), je kunt kennis maken met de ruimtes en meehelpen bouwen en ideeën bedenken.

De locatie: Soesterweg 334 en 334b op de Wagenwerkplaats in Amersfoort.
De tijd: van 15:00 tot 22:00 uur
Facebook Per Expressie
Facebook Evenement

 

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s