Fluor

Hét nieuwe poppodium van Amersfoort is geopend! Fluor heeft fris en fruitig haar deuren geopend in de voormalige Prodentfabriek en vervangt daarmee het oude poppodium de Kelder. De ruimtes zijn so fresh and so clean clean, er is een kleine en een grote zaal voor optredens van artiesten van verschillend formaat. De eerste concerten en feesten zijn al bekend. Dit zijn de concerten die je niet mag missen:

Mister & Missisippi9 oktoberMister and Mississippi
Tijdens deze liveshow zorgt het viertal met ‘We Only Part To Meet Again’ voor een heerlijke, relaxte sfeer in de zaal. Mocht je fan zijn van indie en folk, dan is dit een concert wat je niet mag missen. De muziek is fijn, emotioneel en ronduit prachtig.

 

MY BABY22 oktoberMY BABY
Liefhebbers van blues, rock, voodoo hebben geen keus. Als magneten worden ze aangetrokken door MY BABY, de Amsterdamse band die de Radio 6 Soul & Jazz Awards 2014 als beste live-act won. MY BABY komt in het Fluor Café de zaal opschudden, dus wees erbij!

 

Kenny B 14 novemberKenny B
De Surinaamse muziek van, de in Suriname reeds bekende, Kenny B praat Nederlands met je tijdens zijn opzwepende optreden in Fluor. Verwacht luchtige liefdesliedjes met humor gebracht én een vleugje reggae.

 

Janne Schra 28 novemberJanne Schra 
De vroegere zangeres van Room Eleven komt met haar tweede album ‘Ponzo’. Jazzy, pop en Americana in de mix. Zorgen de opzwepende muziek en de catchy liedjes voor dansende mensen? Janne Schra hoopt er zeker op!

 

Memphis Maniacs26 decemberMemphis Maniacs
Deze mannen zetten sowieso de zaal op zijn kop. Met Mash-Ups van lang geleden én van nu wordt het swingen, losgaan, dansen! Kom dus zeker dansen tijdens de Masters of the Mash-Up jubileum club-tour!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s