Oleo Italia

Al 15 jaar is Leo reisleider in Italië, voor grote organisaties deelt hij met passione zijn kennis over klassiek Italië. Bij al deze wetenschap over het land hoort natuurlijk ook enthousiasme voor de Italiaanse keuken: pure ingrediënten voor prachtige simpele gerechten. Si!
Tijdens een van zijn reizen kwam hij terecht bij een olijfolieproducent; een piccolo bedrijfje in Chianciano Terme. Leo besloot deze bello olie in ons kleine kikkerlandje te verkopen en daar zijn we heel blij mee, want deze olie is fantastico!
Hoogvuur en De Eetkamer serveren deze olie ook al bij hun gerechten. Én door het tijdschrift Smaak van Italië is de olijfolie van Leo in 2011 uitgeroepen tot de beste in de categorie mild en fris. Naast het glibberige goedje verkoopt hij ook pasta, balsamico, wijn en bier uit de plaats van oorsprong.

Je kunt bij Olea Italia terecht op vrijdag (11-17) en zaterdag (12-17.30).

Olea Italia

Oleo Italia 2

Oleo Italia 5Oleo Italia 3Oleo Italia 7Oleo Italia 6

Plaats een reactie